Fehívás

Tisztelt Strand és Kikötő üzemeltetők!

A Balatoni Szövetség idén, 2015-ben is meghirdeti a Kék Hullám Zászló strand- és kikötő minősítés felhívását. Az idei évben néhány változás, újdonság lesz a strandminősítési rendszerben. A jelentkező strandoknál a kötelező elvárások (vizimentés, ÁNTSZ jegyzőkönyv) mellett a látogatók kényelmét, komfortját biztosító szolgáltatások színvonalát vizsgáljuk, így a vizes helyiségek, a járdák, gyepfelületek, játszóterek, büfék stb. állapotát, de pontozunk egyéb szolgáltatások - például WIFI, lídós partszakasz, mozgáskorlátozott bejáró, értékmegőrző- meglétét is.

Idén a minősítés során a strandok eltérő színvonalát egy, két és három csillaggal jelezzük, valamint a nevezett strandok közül megválasztjuk a Balaton családbarát, kerékpáros-barát és legsportosabb strandját is. A kikötők minősítése az előző években megszokottak szerint zajlik.
A nevezés a mellékelt nevezési lap kitöltésével, a nevezési díj befizetését igazoló dokumentum visszaküldésével legkésőbb 2015 május 27.-ig lehetséges.
A részvételi díj az előző évekkel megegyezően maradt 25 000 Ft/strand, illetve 35 000 Ft/kikötő. A strandok, kikötők látogatása, minősítése június 14. után (nem előre egyeztetett időpontban) történik.
A zászlók és a különdíjak átadására a június végén tartandó média-nyilvános díjkiosztó ünnepségen kerül sor.
Kérjük, hogy nevezésükkel vegyenek részt a megmérettetésben, mutassák meg, hogy strandjuk, kikötőjük milyen szolgáltatásokkal rendelkezik.

Balatonfüred, 2015 május 11.

Copyright © 2019. All Rights Reserved.

Our website is protected by DMC Firewall!